mandag den 24. november 2014

Cruzeiro brasiliansk mester for andet år i træk

Cruzeiro sikrede sig med en 2-1 sejr over Goiás sig det brasilianske mesterskab for andet år i træk. Målene blev sat ind af landsholdsspillerne Ricardo Goulart og Éverton Ribeiro, mens Samuel stod for gæsternes enlige scoring.

Regnen havde pisket ned hele dagen i Belo Horizonte, men det gik ikke ud over stemningen på det fuldsatte Mineirão. Alle vidste, at Cruzeiro med en sejr ville blive mester uanset hvordan det gik de nærmeste forfølgere fra São Paulo.

De fremmødte blev belønnet med en særdeles underholdende kamp. Cruzeiro var som sædvanligt spildominerende og skabte en del chancer, men forsvaret fortsatte den dårlige vane med at slippe et let mål ind. Derved kom der nerver på til allersidst, hvor Fábio måtte levere et par flotte redninger for at "de blå ræve" kunne holde hele vejen i mål.

Cruzeiro nåede dermed op på 76 points, og det er syv mere end São Paulo på 2.-pladsen. Med to runder igen er den potte dermed afgjort. Mestrene kan nu ikke hvile for længe på laurbærene. På onsdag spiller Cruzeiro pokalfinale mod ærkerivalerne fra Atlético-MG, og Cruzeiro har to mål, som de skal hente fra det første møde.

Se målene fra Cruzeiro - Goiás

Fans og Fábio jubler: "Tetracampeão" - det fjerde mesterskab er hjemme! (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar