mandag den 10. november 2014

90 minutter hvor Scolari genfandt fodboldglæden

Grêmio gjorde det onde ved Internacional, da de to Porto Alegre-klubber spillede deres GreNal-classico nummer 403 i rækken. Hjemmeholdet bankede nemlig "O Colorado" (De Røde) med hele 4-1 på mål af Luan, Ramiro og Alan Ruíz (2), mens Rafael Moura stod for gæsternes ene fuldtræffer.

Selve kampen eksploderede 10 minutter før tid, da Alan Ruíz fejrede sit sidste mål lidt for tæt på gæsternes bank. Det fik især Rafael Moura og D'Alessandro op i det røde felt, men kampens dommer holdt hovedet koldt og løste tumulten med at uddele en advarsel til Ruíz og Moura.

Det var Grêmios anden sejr i træk og femte kamp i rap uden nederlag, og klubbens 66-årige træner Luíz Felipe Scolari ligner en som igen har genfundet fodboldglæden efter 1-7-massakren med det brasilianske fodboldlandshold mod Tyskland for mere end fire måneder siden.

Grêmio rykker med sejren op på 3. pladsen i Serie A, og "O Tricolor" skubber samtidigt ærkerivalerne ud af Top 4 og ned på 6. pladsen. Spillet om de fire pladser i Copa Libertadores er dog utrolig lige, og Internacional mangler bare et point på kontoen for at tilbageerobre kontrollen.

Se målene fra Grêmio - Internacional

Scolari i intim snak med Inters anfører D'Alessandro efter tumulten (Foto: O Globo)

Søndagens kampe i Serie A:
Cruzeiro - Criciúma  3 - 1
Corinthians - Santos  1 - 0
Figueirense - Chapecoense  1 - 0
Goiás - Bahia  3 - 0
Grêmio - Internacional  4 - 1
Sport Recife - Flamengo  2-2 (Tjek Flamengos danske hjemmeside)
Vitória - São Paulo  1 - 2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar