søndag den 9. november 2014

Atlético-MG ødelægger Palmeiras' afskedsfest

Pokalfinalisterne fra Atlético-MG sluttede en flot uge af med en 2-0 sejr ude over Palmeiras. "O Galo" (Hanen) luftede en del reservespillere efter midtugens energiudladning mod Flamengo, men de, som fik chancen, løste opgaven til UG med kryds og slange,

Stopperen Thiago headede gæsterne på sejrskurs efter 38 min., og U20-spilleren Dodô viste glimt af sit store potentiale med en elegant scoring 19 min. efter pausen. Atlético har i år sat de dygtige, men dovne profiler som Ronaldinho og Jô på porten, og den nye generation har udfyldt hullerne hurtigt.

Atlético-MG rykker med sejren op på 3. pladsen i Serie A med 7 points op til de førende ærkerivaler fra Cruzeiro, som jo også bliver modstanderen i pokalfinalen. Palmeiras på 13. pladsen fik med nederlaget taget en trist afsked med Pacaembu, som har fungeret som hjemmebane gennem de sidste to år.

Palmeiras' fremtidige hjemmekampe skal spilles på det spritnye og meget grønne Allianz Parque, som er resultatet af en total renovering af klubbens gamle stadion, som havde navnet Palestra Italia.

Se målene fra Palmeiras - Atlético-MG

Elegante Dodô jubler over sin scoring til 2-0 (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar