torsdag den 20. november 2014

São Paulo slap billigt i Colombia trods Ceni-koks

São Paulo måtte indkassere et spinkelt nederlag, da "O Tricolor" mødte Atlético Nacional i den første semifinale i Copa Sulamericana, som på den sydamerikanske scene er lillebroderen til Copa Libertadores.

Colombianerne tog det første stik med en sejr på 1-0 hjemme i Medellín. Luís Ruíz blev matchvinder, da angriberen efter 34 minutter kvikt udnyttede en misforståelse mellem stopperen Edson Silva og målmandslegenden Rogério Ceni.

Atlético Nacional var det bedste hold denne onsdag, og colombianerne var tættere på 2-0 end brasilianerne på en udligning. Rogério Ceni havde et par gode indgreb og lidt hjælp fra stolpen ved et enkelt tilfælde.

De to mandskaber spiller returkamp på Morumbi om en uge, og det må blive en tricky affære. São Paulo har fordel af hjemmebane og er videre med en 2-0 sejr, men colombianerne har chancen for at lave det udebanemål, som med al sandsynlighed vil slå Kaká & Co. af brædtet.

Vinderen af opgøret får i finalen argentinsk modstander. Den anden semifinale er nemlig et Superclásico-opgør mellem Boca Juniors og River Plate. De to klubber fra Buenos Aires mødes på La Bombonera denne torsdag, mens der er returkamp på Estádio Monumental ugen efter.

Se målet fra Atlético Nacional - São Paulo

Ruíz gav Atlético Nacional et fint udgangpunkt inden returen på Morumbi (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar