mandag den 3. november 2014

Cruzeiro-keeper frygter sine egne

Førerholdet Cruzeiro havde let spil, da "A Raposa" (Ræven) hjemme på Mineirão besejrede Botafogo fra den tunge ende af tabellen med 2-1. I løbet af bare 15 minutter havde gæsterne bommet to gange, og det udnyttede Marquinhos og Egídio til at bringe de regerende mestre foran med to.

I 2. halvleg kom Botafogo mere med, og det blev til en reducering i overtiden, da stopperen Léo var uheldig at styre et indlæg ind bag egen keeper. Det er ikke mere end 3 uger siden, at Dedé lavede noget tilsvarende mod Flamengo, så Fábio skal nok til at få styret sit midterforsvar længere væk fra eget bur.

Cruzeiro holder med sejren 1. pladsen og afstanden til de nærmeste forfølgere fra São Paulo er fortsat 5 points. Der er 6 runder igen, så det lugter af endnu et mesterskab til holdet fra Belo Horizonte. Botafogo ligger tredjesidst, og der er et point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.