mandag den 3. november 2014

Chilensk landsholdsspiller overstrålede Robinho & Co.

Den chilenske landsholdsspiller Aránguiz brillerede med begge scoringer, da Internacional på Vila Belmiro besejrede Santos med 2-1.

Aránguiz udplacerede Aranha i hjemmeholdets bur første gang efter 24 minutter på et velplaceret skud, og med godt 10 minutter tilbage af matchen satte VM-spilleren den afgørende scoring ind efter et indirekte frispark.

Hjemmeholdet stillede op med noget af en angrebstrio i form af OL-topscoreren Leandro Damião, landsholdsspilleren Robinho og U21-landsholdets Gabriel alias Gabigol, men det var kun sidstnævnte, som fandt netmaskerne denne søndag. Det skete med en udligning 17 minutter efter pausen.

Internacional rykker med sejren op på 3. pladsen i Serie A med 8 points op til førerholdet Cruzeiro, og med 6 runder igen er løbet om mesterskabet nok kørt. Til gengæld er der de fire pladser i Copa Libertadores at kæmpe om,

Cruzeiro er så godt som kvalificeret til Sydamerikas fornemste klubturnering, Internacional er i close race med São Paulo, Fluminense, Grêmio, Atlético-MG og Corinthians om de resterende tre pladser, og der er kun 5 points, som adskiller de seks klubber.

Santos drømmer også om Copa Libertadores 2015, men en kvalifikation sker ikke over ligaen, hvor 'O Peixe' ligger nummer 8 med 8 points op til Top 4. Sidste udkald er Copa do Brasil, hvor Robinho & Co. er nået til semifinalen. Vinderen af pokalturneringen præmieres nemlig også med plads på den sydamerikanske scene.