søndag den 23. november 2014

Internacional slog til i "Fergie Time"

Internacional vender tilbage til Top 4 efter at "O Colorado" (De Røde) hjemme på Beira-Rio besejrede Atlético-MG med 2-1 i den tredjesidste runde af Serie A.

De 33.440 betalende tilskuere i Porto Alegre blev holdt på pinebænken indtil dybt inde i overtiden, den såkaldte "Fergie Time", hvor Venstre backen Fabrício slap igennem og udplacerede Victor med et fladt skud.

Rafael Moura havde i 1. halvleg bragt hjemmeholdet foran efter 20 minutter, men stortalentet Dodô, som virkeligt har fået sit gennembrud i år, fik udlignet på straffespark bare 3 minutter senere.

Sejren burde egentligt have været en formsag for Internacional, idet Atlético-MG  stillede op med næsten et helt reservehold, men gæsternes mange unge spillere leverede en jætteindsats, som var tæt på at udløse point.

Internacional kravler med sejren op på 3. pladsen i tabellen. Cruzeiro sikrer sig med al sandsynlighed det brasilianske mesterskab i dag, og spændingen er mere eller mindre reduceret til hvem, som følger holdet fra Belo Horizonte med over i Copa Libertadores.

São Paulo, Internacional, Atlético-MG, Grêmio og Fluminense er kandidaterne til de sidste to pladser med den lille note, at Atlético-MG kan sikre sig adgang til Sydamerikas fornemste klubturnering via Copa do Brasil (pokalturneringen), hvor man spiller finale mod Cruzeiro på onsdag,

Det sidste forklarer, hvorfor Atlético stillede op med en masse reserver mod Internacional. Alt krudtet skal bruges om 4 dage til at forsvare 2-0 føringen fra den første finalekamp mod ærkerivalerne fra Cruzeiro.