onsdag den 19. februar 2014

Rivaldo føjer endnu et kapitel til sin gloværdige karriere

Snart 42-årige Rivaldo kunne føje endnu et unikt kapitel til sin imponerende karriere, da hans Mogi Mirim mødte XV de Piracicaba i den 9. runde af Campeonato Paulista.

Verdensmesteren fra 2002 startede kampen på bænken, og da Rivaldo kom ind 10 minutter efter pausen var det første gang, at den aktive klubpræsident spillede en officiel kamp side om side med sønnen Rivaldinho på 18 år.

Selve kampen endte 1-1 efter at Mogi Mirim havde ført indtil bare 3 minutter før tid. Elanardo havde ellers bragt hjemmeholdet foran midt i 2. halvleg på straffespark, men Breitner reddede det ene point til gæsterne.

Mogi Mirim bevarer 4. pladsen i Gruppe D, men Rivaldo & Co. har stadigvæk kontakt til den 2. plads, som giver adgang til slutspillet. Ubesejrede Palmeiras fører suverænt puljen foran Rio Claro, som hentede en flot 3-1 sejr hjemme over Botafogo-SP.

Kampene i staten São Paulo fortsætter denne onsdag med 5 kampe. Corinthians skal forsøge at få sæsonens blot tredje sejr i Oeste, mens Palmeiras hjemme tager imod Ituano. Regionens to øvrige giganter, Santos og São Paulo skal først i aktion torsdag.