torsdag den 27. februar 2014

Kongen af Det Ny Maracanã bomber videre

Flamengo-fansene havde en festlig aften på Maracanã, da 'O Rubro-Negro' (De Rød-Sorte) sikrede sig sine første points i gruppespillet i Copa Libertadores med 3-1 sejr over Emelec fra Ecuador.

Den gamle landsholdsspiller Elano viste fornem sparketeknik, da han efter 11 minutters spil bragte sit hold foran, og forwarden Hernane med tilnavnet 'Kongen af Det Ny Maracanã' fordoblede føringen 9 minutter efter pausen.

Everton sørgede for endnu mere fest blandt de 34.726 betalende tilskuere 9 minutter før tid, og så gjorde det ikke så meget, at Escalada fik pyntet på resultatet med 3 minutter til slutfløjtet.

Der var rygtet fremme om, at det ville blive den sidste kamp med Hernane i Flamengo-trøjen. Kinesiske Shanghai Shenhua lokkede med et attraktivt tilbud til angriberen, som har nettet 19 gange i 19 kampe på Maracanã. 

Flamengo-fansene kan dog ånde lettet op. Hernane har afvist udspillet, og han vil dermed fortsætte med at hærge netmaskerne på dette legendariske stadion i Rio de Janairo.

Onsdagens sejr over Emelec betyder, at Flamengo avancerer til 2. pladsen i Gruppe 7 med et point op til mexixanske León. Næste aktion i Copa Libertadores bliver den 12. marts, hvor 'O Rubro-Negro' tager imod bolivianske Bolívar.

Botafogo var også i aktion i Copa Libertadores denne onsdag, og det blev til et enkelt point ude mod Unión Española. Cháves åbnede scoringen for chilenerne, men 'El Tanque' Ferreyra sørgede for udligningen 5 minutter før tid.

'O Fogão' fører Gruppe 2 med 4 points for to kampe, mens Unión Española følger efter med 2 points. De øvrige hold i puljen, Independiente del Valle og San Lorenzo er noteret for hhv. 1 og 0 points, men de har også kun været i aktion en enkelt gang.

Botafogos næste match i Sydamerikas fornemste klubturnering er den 12. marts, hvor Independiente del Valle venter  i Sangolquí i Ecuador.    

Se målene fra Flamengo - Emelec

'Kongen af Det Ny Maracanã' beholder Flamengo-trøjen på lidt endnu (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar