torsdag den 6. februar 2014

Atlético-PR vandt Libertadores-gyser

Atlético-PR fuldendte en super brasiliansk fodboldaften, da 'O Furãcão' (Orkanen) med det yderste af neglene kvalificerede sig til gruppespillet i Copa Libertadores efter en samlet sejr over Sporting Cristal fra Peru.

Mandskabet fra Curitiba lå ellers død og begravet flere gange denne onsdag aften på Vila Capanema, men orkandrengene fik rejst sig som en Fugl Phønix i en højdramatisk affære som bl.a. bød på fire  udvisninger.

Sporting Cristal havde 2-1 med i bagagen, og dette forspring holdt indtil 7 minutter inde i overtiden. Her fik Atlético-PR ved stillingen 1-1 tildelt et straffespark, som topscorer Éderson omsatte til scoring. 

Det betød fuldstændig balance i regnskabet og direkte overgang til straffesparkskonkurrence for at finde en vinder. Her havde Sporting Cristal en matchbold, som blev brændt, og så sluttede Atlético-PR mod alle odds som sejrherre.

Atlético-PR får en plads i Gruppe 1 med interessante kampe mod bolivianske The Strongest, peruvianske Universitario samt Vélez Sarsfield fra Argentina.

Se højdepunkterne fra den dramatiske kvalifikationskamp

Ingen kommentarer:

Send en kommentar