mandag den 24. februar 2014

Dramatisk São Paulo-derby med trist efterspil

Søndagens lækkerbisken i Campeonato Paulista stod mellem São Paulo og Santos, og selvom der ikke faldt mål i dette 'classico', blev de 16.337 tilskuere på Morumbi budt på masser af drama. Der faldt hele 26 afslutninger i løbet af de 90 minutter, men de to keepere Rogério Ceni samt Aranha havde begge fænomenale aktioner i buret.

Udover de mange chancer bød opgøret også på nogle kontroversielle kendelser. São Paulo blev snydt for et straffespark i 1. halvleg, da den ene linjevogter fejlagtigt dømte offside på Luís Fabiano inden kontakten i det kriminelle felt, og kort før tid var det Santos, som følte sig bortdømt, da Rildo blev fældet i feltet. Her var det også en offside, som kostede et forsøg fra 11-meterpletten.

Derbyet fik et trist efterspil, da en 15-årig Santos-fan kom livsfarligt til skade efter et sammenstød mellem supportergrupper på en Metrostadion i São Paulo. Der er rygter fremme på de sociale medier om at drengen er død af sine kvæstelser, men der er intet bekræftet i skrivende stund.

Santos beholder sin komfortable føring i Gruppe C med håndfuld points ned til forfølgerne Ponte Preta og São Bernardo. São Paulo ligger også lunt i svinget mht. en kvartfinaleplads. 'O Tricolor' ligger 2'er i Gruppe A med 5 points ned til Linense på 3. pladsen. Der resterer endnu 5 runder af grundspillet, og mon ikke de to storklubber hiver de nødvendige sejre i land til en slutspilsplads


Se højdepunkterne fra São Paulo - Santos

Målmandslegenden Rogério Ceni lægger maksimalt pres på kampens dommer (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar