torsdag den 13. februar 2014

Dyr udvisning for Flamengo i Copa Libertadores

Flamengo måtte indkassere et 2-1 nederlag ude til mexicanske León, da 'O Rubro-Negro' (De Rød-sorte) gjorde comeback til Copa Libertadores efter et års fravær.

Rio-holdet blev voldsomt handicappet efter bare 11 minutters spil, da den defensive midtbanespiller Amaral så direkte rødt, og så var det ellers op ad bakke for gæsterne.

Mexicanerne sad på det meste af spillet og kun godt målmandsspil af Felipe holdt Flamengo inde i kampen. Boselli åbnede scoringen på straffespark efter en halv time, men Cáceres fik udlignet kort før pausen.

Boselli havde i 2. halvleg chancen for at bringe sit hold foran på endnu et straffespark, men Felipe havde denne gang luret, hvor sparket ville komme.

I stedet blev det så reserven Arizala, som blev matchvinder for León, da han midt i 2. halvleg satte bolden op i nettaget efter et hjørnespark.

Flamengo skal i aktion næste gang den 26. februar, hvor Emelec kommer forbi Maracanã. Ecuadorianerne har endnu sin første kamp til gode. Den spilles mod Bolívar i nat hjemme på George Capwell i Guayaguil.