søndag den 23. februar 2014

Lille Romário strålede igen for Corinthians

Romarinho stjal endnu en gang scenen, da Corinthians hjemme på Pacaembu besejrede Rio Claro med 3-2 i den 10. runde af Campeonato Paulista.

Lille Romário scorede to af målene for 'O Timão' (Det Store Hold), og angriberen har nu leveret fire kasser i de sidste tre kampe. Favoritterne sidste mål blev headed ind af Cléber, mens Léo Costa og Carlinhos stod for gæsternes trøstmål.

Corinthians har nu vundet 2 kampe i træk og en kvalifikation til kvartfinalerne i disse delstatsmesterskaber dækkende São Paulo er nu igen inde for rækkevidde. Romarinho & Co. ligger 4'er i Gruppe B, men der er nu kun 2 points op til den vigtige 2. plads. 

Vi mangler endnu 5 kampe førend denne runde er komplet, og de afvikles alle i dag søndag. Rundens mest interessante opgør spilles på Morumbi og står mellem storklubberne São Paulo og Santos. Det er en kamp, som kan ses live på Kanal Sport med kickoff kl. 20.00 dansk tid. 

Sportskanalen slår igen til kl. 22.30, hvor man viser dysten mellem Botafogo-SP og Palmeiras. Førstnævnte kæmper bl.a. med Corinthians om en af de to kvartfinalepladser i Gruppe B, mens ubesejrede Palmieras stryger mod en slutsspilsplads fra Gruppe D.

Lørdagens kampe i Campeonato Paulista:
Audax-SP - Oeste  1-0
Bragantino - XV de Piracicaba  1-0
Corinthians - Rio Claro  3-2
Mogi Mirim - Ituano  0-1
Penapolense - Ponte Preta  1-2

Se højdepunkterne fra Corinthians - Rio Claro

Jádson har sat gang i Corinthians' offensiv (Foto:Lance) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar