torsdag den 20. februar 2014

Lille Romário og Jádson sparker Corinthians ud af krisen

Kriseramte Corinthians viste fin moral, da 'O Timão' (Det Store Hold) hentede sin blot tredje sejr i 9 kampe med 1-0 ude over Oeste.

Hjemmeholdet gav favoritterne en chokstart med en scoring efter bare 2 minutters spil. Det var Lelê, som sparkede bolden forbi kæmpen Cássio i Corinthians-buret efter en foræring af stopperen Felipe.

Men 'O Timão' lagde sig nu ikke ned af den grund. Romarinho tyrede bolden i netmaskerne midt i 1. halvleg, og kort før pausen var det nyerhvervelsen Jádson, som beviste, at han også har krudt i støvlerne.

Corinthians kontrollerede forspringet fint efter pausen, og dermed hentede verdensmestrene fra 2012 sin første sejr i seks kampe. Kreative Jádson, som kom i bytte for Alexandre Pato, har måske været lige det, som 'O Timão' har manglet for at komme på sporet igen.

Sejren var dog ikke nok til at trække Corinthians væk fra sidstepladsen i Gruppe B, men der er nu kun 4 points op til den 2. plads, som giver adgang til slutspillet, og med 6 kampe igen er det ikke en helt umulig mission.

Kampene i Campeonato Paulista fortsætter denne torsdag med tre kampe. Santos skal forsøge at rejse sig oven på 4-1 lussingen mod Penapolense hjemme mod Atlético Sorocaba, mens São Paulo med Rogério Ceni kommer på en ikke helt nem opgave ude mod São Bernardo.