fredag den 28. februar 2014

Geuvânio og Gabigol førte an i Santos-Goalshow

Santos holdt i den grad legestue, da 'O Peixe' (Fisken) havde besøg af Bragantino i den 11. runde af Campeonato Paulista. 

Sejren blev på hele 5-0, og Santos dyrkede bolden i 74% af tiden. Det var en ren 'Barcelona' forklædt i hvidt. Hjemmeholdet spillede med en mand i overtal i godt en time efter en udvisning af Yago, og det gjorde sagerne en del lettere.

Cícero åbnede scoringen kort før pausen, mens Gabiel alias 'Gabigol', Geuvânio (2) og Leandro Damião kom på tavlen i 2. halvleg. Santos kan prale af at have det suverænt mest målfarlige angreb af alle hold i turneringen med 25 scoringer i 11 kampe.

Santos er nu snublende nær en kvartfinaleplads. 'O Peixe' fører Gruppe C med hele 8 points ned til de nærmeste forfølgere og med fire runder igen af grundspillet ser det mere end fornuftigt ud.

Palmeiras er også godt på vej til at indløse en slutspilsplads om São Paulo-mesterskabet. 'O Verdão' (De Grønne) besejrede São Bernardo med 2-0 i den anden torsdagskamp. Brandvarme Alan Kardec åbnede scoringen i 1. halvleg, men den chilenske playmaker Valdivia nettede efter pausen.

'O Verdão' fører suverænt Gruppe D med 10 points ned til Bragantino på 2. pladsen, så kvartfinalepladsen burde snart være i hus. Vi mangler endnu 5 kampe for at have spillet denne 11. spillerunde til ende, og de afvikles fredag og lørdag.

Der er Karneval i disse dage i Brasilien, og de store klubber har fået en friweekend til at dyrke danseglæderne, mens de små må holde hjulene i gang rent fodboldmæssigt i São Paulo.

Torsdagens kampe i Campeonato Paulista:
Santos - Bragantino  5-0
Palmeiras - São Bernardo  2-0

Se målene fra Santos - Bragantino

Geuvânio og 'Gabigol' førte an i løjerne på Vila Belmiro (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar