torsdag den 27. februar 2014

20-årig debutant brillerer for Corinthians

Corinthians blander sig for alvor i kampen om slutspilspladserne i Campeonato Paulista efter at 'O Timão' (Det Store Hold) hjemme på Pacaembu besejrede Comercial med 3-0 i den 11. spillerunde

Den 20-årige angriber Luciano fik en drømmedebut for hjemmeholdet. Han kom på banen i stedet for den skadede Paolo Guerrero kort før pausen og på sin første boldberøring bragte Luciano Corinthians foran 1-0.

Men der var meget mere i debutantens pose. Kort før tid viste Luciano køligt overblik og fin teknik, da han udplacerede gæsternes keeper Marcelo Henrique med et præcist spark, og i overtiden slog den unge angriber det hjørnespark, som til sidst endte i panden på Gil til slutresultatet 3-0.

Corinthians rykker med sejren op på 3. pladsen i Gruppe B, og Mano Menezes' tropper har nu kun ét point op til den 2. plads, som udløser den sidste kvartfinaleplads fra puljen. Der er 4 spillerunder igen til at indhente det forsømte.

São Paulo er så godt som kvartfinaleklar efter onsdagens 3-1 sejr ude over XV de Piracicaba. Cafú bragte ellers hjemmeholdet foran efter bare 2 minutters spil, men Luis Ricardo bragte balance i regnskabet efter et kvarter.

Paulo Henrique Ganso kom på banen i 2. halvleg, og det blev afgørende. Først spillede 'Gåsen' veteranen Luís Fabiano fri til scoring med godt 20 minutter igen, og kort før tid gentog de to kunststykket, men med den forskel at 'Fauloso' blev fældet i feltet. 

Colombianske Pabón udnyttede sikkert chancen fra 11-meterpletten for næsen af målmandsveteranen Rogério Ceni, som sikkert gerne ville have haft chancen for at levere sin scoring nummer 115 i en lang og flot karriere.

São Paulo ligger på 2. pladsen i Gruppe A med 8 points ned til Linense, som er førsteudfordrer i spillet om de to slutspilspladser. Gruppe føres af Penapolense, som ligesom São Paulo er noteret for 18 points.

Onsdagens kampe i Campeonato Paulista:
Corinthians - Comercial  3-0
Portuguesa - Mogi Mirim  2-0
XV de Piracicaba - São Paulo  1-3

Se målene fra Corinthians - Comercial

Ingen kommentarer:

Send en kommentar