torsdag den 27. februar 2014

Atlético Mineiro sænker colombianere på Bebeto-scoring

De forsvarende Libertadores-mestre fra Atlético Mineiro fik kamp til stregen, da 'O Galo' (Hanen) i anden runde af turneringens gruppespil fik besøg af Independiente Santa Fe.

Indskiftede Neto Berola sparkede på nærmest Bebeto-manér det afgørende mål ind til 2-1 med mindre end 5 minutter igen til stor forløsning for de 14.669 betalende tilskuere på Arena Independência i Belo Horizonte.

De fremmødte fans blev holdt på pinebænken længe af et klogt spillende colombiansk mandskab, der holdt sit koncept med rolig boldomgang trods udvisningen af angriberen Medina kort før pausen.

Independiente Santa Fe kom sågar foran et kvarter inde i 2. halvleg, da gæsternes bedste spiller Omar Perez knaldede bolden ind bag Victor i hjemmeholdets bur.

Ronaldinho & Co. fik dog hurtigt rystet scoringen af sig. Den lange landsholdsangriber Jô udlignede bare to minutter efter oplæg af netop indskiftede Guilherme, og lidt fodboldakrobatik sørgede så for, at de tre points kom i hus kort før tid.

Atlético-MG fører Gruppe 4 med 6 points for to kampe, mens Independiente Santa Fe er noteret for 3 points. I bunden ligger Nacional fra Paraguay og Zamora fra Venezuela, som begge er uden points efter en enkelt optræden i Sydamerikas fornemste klubturnering.

Næste runde spilles den 12. marts, og her skal Atlético Mineiro op mod Nacional i Asunción, mens independiente Santa Fe møder Zamora på fremmed græs.