onsdag den 26. februar 2014

Otte minutter på banen for Adriano i Copa Libertadores

Atlético-PR var kommet i menneskehænder, da 'O Furação' (Orkanen) besøgte Vélez Sarsfield i den anden runde af gruppespillet i Copa Libertadores.

Argentinerne dominerede kampen fra start af og hentede en fortjent sejr på 2-0. Stopperen Tobio satte Vélez på rette kurs efter 37 minutter, mens angriberen Pratto fordoblede føringen med et lille kvarter igen af kampen på et kontraangreb efter en opspilsfejl af gæsterne.

Den gamle landsholdskæmpe Adriano kom på banen i de sidste otte minutter, men uden at kunne vende slagets gang. 'Kejseren' havde en hovedstødschance kort før tid, men den blev headet langt over hjemmeholdets bur.

Véles Sarsfield tager teten i Gruppe 1 med 6 points for 2 kampe. The Strongest og Atlético-PR følger efter med hver 3 points, mens peruvianske Universitario i bunden endnu mangler at få points på kontoen.

Atlético-PRs næste kamp i Copa Libertadores finder sted den 4. marts, hvor puljens bundprop Universitario tager imod i Lima.