mandag den 24. februar 2014

Nedtur for Palmeiras i São Paulo

Så gik den ikke længere for Palmeiras. 'O Verdão' (De Grønne) måtte søndag indkassere årets første nederlag, da man faldt med 3-1 ude mod Botafogo-SP i den 10. runde af Campeonato Paulista.

Alle kampens mål faldt i løbet af 1. halvleg. Mike bragte hjemmeholdet foran efter 19 minutters spil, den chilenske playmaker Valdivia fik udlignet for favoritterne på straffespark 24 minutter inde i halvlegen, inden at Camilo og Marcelo Macedo (straffe) knækkede Palmeiras med scoringer i det 33. og 38. minut.

Træner Gilson Kleina sendt sin nyerhvervelse Bruno César på banen fra 2. halvlegs start, men den tidligere Corinthians-spiller fik kun en lille halv time på banen inden at han fik tildelt en tidlig badebillet pga. protester. Hjemmeholdets Alex Silva fik samme skæbne, men det var med små 5 minutter tilbage, så det fik ingen indflydelse på resultatet.

Palmeiras holder trods nederlaget sin overlegne 1. plads i Gruppe D med 7 points ned til de nærmeste forfølgere fra Bragantino, mens Botafogo-SP generobrede duksepladsen i Gruppe B foran Ituano. Der resterer endnu 5 runder i grundspillet, og de to bedste hold i hver af de 4 puljer belønnes med en plads i kvartfinalen.

Bolden ruller igen i staten São Paulo i midtugen. Corinthians møder onsdag Comerial hjemme, mens São Paulo samme dag skal op mod XV de Piracicaba. Palmeiras og Santos skal i aktion dagen efter, og favoritterne har begge fordel af hjemmebane mod hhv. São Bernardo og Bragantino