mandag den 17. februar 2014

Corinthians snydt for sejren i Derby Paulista

Corinthians og Palmeiras leverede flot underholdning, da de to mandskaber spillede 1-1 på Pacaembu. Hjemmeholdet kom fortjent foran et kvarter inde i 2. halvleg ved Romarinho, men Alan Kardec snød 'O Timão' (Det Store Hold) for sejren med små 10 minutter igen af dette Derby Paulista.

Alan Kardec er efterhånden ved at være et varmt navn hernede, og flere eksperter er ved at køre lejesvenden fra Benfica i stilling til en af de 23 pladser i den brasilianske VM-trup. Værtsnationen kan ikke ligefrem prale af at have en stribe af formstærke angribere at vælge imellem, men mon ikke landstræner Luíz Felipe Scolari alligevel holder fast i sine to foretrukne, nemlig Fred og Jô.

Palmeiras ligger fortsat i pole-position i sin Gruppe D, og 'O Verdão' (De Grønne) kan efter Santos' fald nu prale af at være det eneste ubesejrede hold i Campeonato Paulista. Corinthians ligger sidst i Gruppe B, og 'O Timão' er ved at være sat i spillet om de to kvartfinalepladser fra puljen. Paolo Guerrero & Co. skal hente syv points på Ituano i løbet af de sidste syv spillerunder, og det kræver nok syv sejre til den kriseramte storklub. Som spillet så ud denne søndag, er det dog ikke en helt umulig mission.

Se målene fra Corinthians - Palmeiras

Alan Kardec som VM-angriber? En mulighed ifølge brasilianske eksperter (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar