fredag den 14. februar 2014

Adriano og Atlético-PR tilbage på den store scene

Det var en helt speciel torsdag aften i Curitiba. Atlético-PR var tilbage i den Copa Libertadores, som klubben sidst deltog i tilbage i 2005, og den gamle landsholdsforward Adriano fik igen spilletid i en officiel kamp efter knap to år ude i kulden.

Atlético fik et fornemt comeback med en 1-0 sejr over The Strongest fra Bolivia. Paulinho Diaz sørgede for kampens eneste mål midt i 1. halvleg efter oplæg fra backen Sueliton, som terroriserede højresiden gennem det meste af de 90 minutter.

Adriano startede på bænken, og der blev han indtil der manglede 5 minutter. 'O Imperador' (Kejseren) nåede næsten ikke at røre bolden, og det er svært at konkludere ret meget ud fra hans optræden ud over at pilen peger i den rette retning.

Atlético-PR skal næste gang i aktion i Sydamerikas fornemste klubturnering den 25. februar, hvor 'O Furacão' (Orkanen) møder argentinske Vélez Sarsfield på fremmed græs, mens The Strongest hjemme i de bolivianske højder tager imod peruvianske Universitario.