lørdag den 8. februar 2014

Corinthians rammer bunden i São Paulo

Det har været tunge tider for Corinthians med fire nederlag i træk i Campeonato Paulista og problemer med supportere, der invaderer træningen og leverer alt andet end opbakning i forbindelse med kampene.

Fredag aften var det så tid til endnu en gang kamelslugning, da man tog hul på den syvende runde i turneringen om São Paulo-mesterskabet. Ituano fik nemlig en 2-1 sejr med hjem fra Oeste, hvilket betyder, at klubben fra Itu overlader sidstepladsen i Gruppe B til Corinthians.

Marcos Paraná bragte ellers Oeste foran 14 minutter inde i 2. halvleg, men gæsterne fik vendt kampen på en straffesparksscoring af Anderson Salles efter 23 minutter. Rafael Silva bankede sejrsmålet ind bare to minutter senere efter et fikst hæloplæg af indskiftede Marcelinho.

Ituano avancerer med sejren til 2. pladsen i puljen, som føres af Botafogo-SP. Corinthians ligger som sagt sidst, og det er slet ikke noget, som passer ind i storklubbens selvforståelse. Der er dog ikke mere end 3 points op til den 2. plads, som giver adgang til slutspillet, så mon ikke 'O Timão' (Det Store Hold) hiver sig med over i næste fase. Der er trods alt 9 kampe tilbage inden at fårene skilles fra bukkene.

Corinthians kan tage første skridt væk fra bunden på søndag, hvor man møder Mogi Morim på fremmed græs. Hjemmeholdet har den gamle verdensmester Rivaldo som præsident, og det er ikke helt umuligt, at den 41-årige veteran kommer på banen iført fodboldstøvler i øvrigt i selskab med sønnen Rivaldinho.