tirsdag den 11. februar 2014

Rafinha og Fernandinho får chancen for Brasilien

Den brasilianske landstræner Luíz Felipe Scolari udtog i dag truppen til testkampen mod Sydafrika den 5. marts i Johannesburg. Felipão var til pressemødet i Rio de Janeiro lidt fedtet med navnene, idet der kun kom 16 op på tavlen i denne omgang. 

Truppen ser således ud:

Målmænd: Júlio César (Toronto FC)
Backs: Daniel Alves (Barcelona), Rafinha (Bayern München), Marcelo (Real Madrid)
Midterforsvar: Thiago Silva (PSG), Davíd Luíz (Chelsea), Dante (Bayern München)
Midtbane: Luíz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City) Willian, Oscar og Ramires (alle Chelsea)
Angreb: Bernard (Shakhtar), Hulk (Zenit) og Neymar (Barcelona)

Det er sidste kamp inden at Scolari og hans assistent Carlos Albero Parreira den 7. maj udtager de 23 spillere, som skal vinde VM til Brasilien, når det går løs på hjemmebanen den 12. juni - 13. juli i år. 

Landstræneren havde set bort fra de hjemlige spillere, så det forklarer hvorfor Jô og Fred samt Jefferson ikke var med. Fred er også i gang med genoptræning, så Fluminense-angriberen var under alle omstændigheder ikke kandidat til truppen i denne omgang.

Scolari havde par nye navne med i form af Rafinha og Fernandinho, som har vist fin form i klubberne. Parreira udtalte efterfølgende, at trænerteamet ønsker at se 3 spillere i aktion til hver position, så det forklarer også, hvorfor f.eks. Rafinha skubber Maicon ud.

Til gengæld blev der ikke plads til Philippe Coutinho. Liverpool-spilleren var ellers et varmt navn blandt eksperterne, men det kan være at chancen alligevel dukker op. Scolari udtager senere hen 3-4 spillere til kampen, heriblandt 2 angribere.

Fernandinho og Rafinha får nu chancen hos Scolari

Ingen kommentarer:

Send en kommentar