fredag den 21. februar 2014

OL-topscorer fik hul på bylden

Leandro Damião scorede sit første mål for sin nye klub, da Santos hjemme på Vila Belmiro besejrede Atlético Sorocaba med 2-1 i den 9. runde af Campeonato Paulista.

OL-topscoreren bragte 'O Peixe' (Fisken) foran lige efter pausen, men Danilo Alves fik udlignet midt i halvlegen. Det lugtede af et overraskende point til bundholdet, men i overtiden fik Cícero sat skabet på plads.

Santos fører nu sin Gruppe C suverænt med syv points ned til Ponte Preta og São Bernardo. Der resterer endnu seks runder af grundspillet, og det ligner mere og mereen kvartfinaleplads til Leandro Damião & Co.

São Paulo har endnu sin første udesejr til gode efter torsdagens remis med São Bernardo. 'O Tricolor' kom ellers foran midt i 2. halvleg ved Alvaro Pereira, men Marino fik udlignet til slutresultatet 1-1 med blot 6 minutter til slutfløjtet.

Rogério Ceni & Co. ligger på 2. pladsen i sin Gruppe A med en buffer på 4 points ned til Linense i kampen om en kvartfinaleplads. Duksene fra Penapolense har et så solidt forspring i puljen, at de må have løst billet til slutspillet. 

Vi tager hul på den 10. spillerunde på lørdag, hvor bl.a. Corinthians hjemme møder Rio Claro. Om søndagen er der storkamp på Morumbi, hvor São Paulo tager imod Santos. Det er en kamp, som kan ses live på Kanal Sport fra kl. 20.00.

Palmeiras skal i aktion i den sene søndagsforestilling, hvor 'O Verdão' (De Grønne) møder Botafogo-SP. Det er topholdet fra Gruppe D mod etterne fra Gruppe B. Også en interessant kamp, som må tiltrække folk i de tidlige nattetimer.

Torsdagens kampe i Campeonato Paulista:
Comercial - Paulista  3-0
Santos - Atlético Sorocaba  2-1
São Bernardo - São Paulo  1-1

Se målene fra Santos - Atlético Sorocaba

En lettet Leandro Damião fejrer sin første scoring i Santos-trøjen (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar