mandag den 3. februar 2014

Krise og kvælertag i Corinthians

Krisen kradser for alvor i Corinthians efter at 'O Timão' (Det Store Hold) tabte med 2-1 til Ponte Preta i den 5. runde i Campeonato Paulista. Det var storklubbens tredje nederlag i træk, og fansene er rasende. 

En gruppe af 100 hardcore tilhængere gav Alexandre Pato & Co. en skidt optakt til matchen, da de om lørdagens entrede klubbens træningsanlæg for at give spillerne tørt på efter onsdagens 1-5 bet til Santos.

De første meldinger lød på at spillerne nåede at komme i sikkerhed inden invasionen, men dette udsagn er senere blevet ændret. Således lyder det nu fra Corinthians-præsidenten Mário Gobbi, at der havde været nærkontakt og at en enkelt fan sågar fik taget kvælertag på den peruvianske landsholdsspiller Paulo Guerreo.

Det var således en rystet mandskab, som tog til Campinas og hev endnu et nederlag hjem til verdensmestrene fra 2012. Alemão og Ferrugem scorede for hjemmeholdet, mens den tidligere Ponte Preta-back Uendel sørgede for Corinthians enlige træffer.

'O Timão' måtte udover de to scoringer også indkassere to udvisninger i slutminutterne. Stopperen Gil så direkte rødt efter at have sparket en modstander ned, mens hans makker i centerforsvaret fulgte kort tid efter som følge af to gule kort.

Corinthians rutscher med nederlaget ned på 4. pladsen i Gruppe B, mens Ponte Preta rykker op på 3. pladsen i sin pulje. Klubberne er i den indledende fase delt ind i fire grupper, og der spilles kun mod hold fra de andre pulje. Efter 15 runder rykker de fire 1'ettere og 2'ere videre til slutspillet.

'O Timão' skal i aktion igen på onsdag mod Bragantino hjemme på Pacaembu. Mon ikke Corinthians-drengene gerne havde byttet den for en kamp på fremmed græs for at tage lidt af trykket fra de tossede fans?

Søndagens kampe i Campeonato Paulista:
Audax-SP - Portuguesa  4-2
Palmeiras - São Paulo  2-0
Paulista - XV de Piracicaba  0-0
Penepolense - Mogi Mirim  2-1
Ponte Preta - Corinthians  2-1

Se målene fra Ponte Preta - Corinthians

Corinthians har store problemer på og uden for banen (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar