mandag den 17. februar 2014

Hov Santos - Hvad skete der lige der?

Højt at flyve, dybt at falde! Santos havde været det bedste hold i Campeonato Paulista lige ind til søndagens møde med Penapolense, hvor 'O Peixe' (Fisken) nåede bunden med en sand øretave på 4-1.

Favoritterne fik en elendig start, da OL-topscoreren Leandro Damião dummede sig i eget felt. Det udløste et straffespark til Penapolense, som Guaru sikkert udnyttede. Santos fik dog udlignet kort før pausen ved Cícero, som headede en frisparksbold fra stortalentet Geuvânio ind i kassen.

Det gik imidlertid helt galt efter pausen. Douglas Tanque bragte hjemmeholdet foran 6 minutter inde i 2. halvleg, og i slutminutter bankede Petros og Alexandro endnu to søm i Santos' ligkiste i spil 11 mod 10.

Det var Santos' første nederlag i turneringen, men 'O Peixe' holder fortsat teten i sin Gruppe C med 5 points ned til de nærmeste forfølgere fra São Bernardo. Penapolense avancerer til 1. pladsen i Gruppe A med 2 points ned til storklubben São Paulo på 2. pladsen.

De 20 hold er delt op i 4 puljer med det finurlige at man kun spiller mod hold fra de øvrige grupper. Efter 15 runder går de to bedste klubber i hver pulje videre til finalespillet, som afvikles som en cup-turnering startende med kvartfinalen.

Vi tager hul på den 9. spillerunde tirsdag. Corinthians og Palmeiras skal i aktion onsdag, mens de to sidste giganter São Paulo og Santos får en ekstra dag til at træne i inden at det går løs torsdag.

Søndagens kampe i Campeonato Paulista:
Corinthians - Palmeiras  1-1
Ituano - Bragantino  2-0
Linense - Paulista  1-0
Penapolense - Santos  4-1

Se målene fra Penapolense - Santos

OL-topscorer Leandro Damião begik straffespark på en sort Santos-søndag (Foto: Lance)