mandag den 8. september 2014

Super-kvartet sikrer endnu en sejr til São Paulo

São Paulo stillede for femte gang med den gyldne kvartet Paulo Henrique Ganso, Kaká, Alexandre Pato og Alan Kardec fra start, og for femte gang udløste denne opstilling en sejr. Denne gang gik det ud over Sport Recife, som måtte indkassere et nederlag på 2-0 for øjnene af 25.149 betalende tilskuere på Morumbi.

Rithely var uheldig at styre et indlæg fra Alan Kardec ind i eget bur efter 8 minutters spil, og Alexandre Pato fordoblede føringen 25 minutter inde i 1. halvleg. Der faldt ikke yderligere scoringer i kampen, og dermed fik målmandslegenden Rogério Ceni en sejr på den dag, som markerer hans 24. år for São Paulo.

São Paulo avancerer til 2. pladsen i Serie A, og 'O Tricolor' henter 2 points på topholdet Cruzeiro. Der er dog stadigvæk et stykke vej op til 1. pladsen, nemlig 7 points, men med 19 runder igen kan meget ske. Sport Recife falder til 8. pladsen og oprykkerne har 5 points op til Top 4.