torsdag den 25. september 2014

Kulsort aften for verdens farligste keeper

São Paulo mistede vigtige points i topstriden, da ‘O Tricolor’ hjemme på Morumbi spille 2-2 med Flamengo i den 24. runde af Serie A.

Målmandslegenden Rogério Ceni havde en kulsort aften for hjemmeholdet. Den 40-årige keeper bragte ellers hjemmeholdet foran på straffe efter 17 minutter, men fumlerier i det 34. minut kostede en retur, som Éverton sikkert udnyttede.

Efter pausen havde Rogério Ceni alle tiders chance for at sætte sin 122. scoring ind på endnu et straffespark, men denne gang havde målmandskollegaen Paulo Victor kigget ham ud.

Det var mere op ad bakke for hjemmeholdet, da Michel Bastos så direkte rødt med godt et kvarter igen, og Alecsandro lignede en matchvinder, da han med 3 minutter til slutfløjtet bragte Flamengo på 2-1.

São Paulo var dog ikke mere død og begravet end at indskiftede Luís Fabiano sørgede for udligningen i overtiden. ‘Fabuloso’ fik med 20 minutter igen chancen på bekostning af Alexandre Pato, som ikke virkede særlig tilfreds med den disposition.

São Paulo rykker ned på 3. pladsen i Serie A med 9 points op til førerholdet Cruzeiro og ét point op til Internacional på 2. pladsen.  Flamengo ligger midt i rækken på 10. pladsen med 9 points op til Top 4.