mandag den 29. september 2014

'Piraten' prikkede hul på storspillende landsholdskeeper

Hernán ‘El Pirata’ Barcos kronede en flot indsats med to kasser, da Grêmio på fremmed græs besejrede Botafogo med 2-0 .

Hjemmeholdets landsholdskeeper Jefferson diskede ellers op med den ene flotte redning efter den anden, men 4 minutter inde i 2. halvleg gik det galt.

Dudu og evigtunge Zé Roberto trevlede Botafogos forsvar og og serverede bolden på et sølvfad for Grêmios argentinske anfører.

‘Piraten’ slog til igen med sin 11. sæsontræffer med et lille kvarter igen, da han snød Botafogos offside-fælde og sparkede bolden i det lange hjørne bag Jefferson.

Dermed er Grêmio oppe på 9 kampe i træk uden nederlag, og keeperen Marcelo Grohe har holdt buret rent i 765 minutter.

Gauchoerne holder 5. pladsen i Serie A, og det er kun målscoren, som holder Luíz Felipe Scolaris tropper ude af Top 4.

Botafogo dumper ned til 16. pladsen med et point ned til nedrykningsstregen. Der resterer nu kun 13 runder af turneringen, og Rio-klubben skal stramme sig an for at holde sig i landets fodboldelite.