torsdag den 25. september 2014

Internacional tæskede tamme Tigre

Internacional er tilbage på 2. pladsen i Serie A efter at ‘O Colorado’ (De Røde) hjemme på Beira-Rio besejrede dumpekandidaterne fra Criciúma med 3-0.

Den chilenske VM-spiller Aránguíz åbnede scoringen efter 40 minutter, kampens store spiller Sasha fordoblede føringen 2 minutter inde i 2. halvleg, mens den argentinske playmaker D’Alessandro sørgede for den sidste scoring efter 6 minutter.

Hjemmeholdets havde fuldstændigt kontrol over de tamme Tigre fra Criciúma, og holdets angriber Rafael Moura kunne med et kvarter igen af matchen sågar tillade sig at brænde et straffespark.

Internacional rykkede med sejren forbi São Paulo i tabellen, og ‘O Colorado’ har 8 points op til duksene fra Cruzeiro. I den modsatte end af tabellen ligger Criciúma fortsat næstsidst kun ‘undergået‘ af Palmeiras.

Se målene fra Internacional - Criciúma

Kampens spiller Eduardo Sasha (tv) fejrer en scoring med D'Alessandro (Foto: O Globo)