mandag den 8. september 2014

Fluminense og Cruzeiro i målrigt mestermøde

Fluminense og Cruzeiro fejende flot omgang fodbold, da de sidste to års brasilianske mestre satte hinanden stævne foran 23.534 betalende tilskuere på Maracanã.

Kampen endte 3-3 efter at holdene havde skiftedes til at tage føringen. Gæsterne fra Cruzeiro uden sin landsholdstrio Éverton Ribeiro, Ricardo Goulart og Lucas Silva tog teten ved Júlio Baptista efter 13 minutter på straffespark, men Wágner og Cícero fik vendt matchen med scoringer i det 16. og 22. minut.

De to mandskaber gik til pausen med stillingen 2-2. Det var igen Júlio Baptista, som slog til med en scoring i slutningen af 1. halvleg, og ‘Bæstet’ er nu oppe på 4 scoringer i Serie A i denne sæson.

I 2. halvleg fortsatte løjerne. Turneringens topscorer Marcelo Moreno satte sin 10. sæsonscoring ind for Cruzeiro efter 12 minutter, men U20-landsholdsangriberen Kenedy reddede det ene point til Rio-mandskabet med bare to minutter til sluftfløjtet.

Cruziro holder sin suveræne 1. plads i Serie A. ‘A Raposa’ (Ræven) har halvvejs gennem sæsonen 7 points ned til de nærmeste forfølgere fra São Paulo. Fluminense ligger 5‘er i tabellen med 2 points op til Top 4.