onsdag den 3. september 2014

Romários gamle klub i endnu en pinlig nedtur

ABC fra Brasiliens næstbedste række avancerede sensationelt til kvartfinalen i pokalturneringen, da de lykkedes klubben fra Natal at besejre de firdobbelte brasilianske mestre fra Vasco da Gama med 2-1 i returkampen hjemme på Arena das Dunas. Det første opgør i Rio de Janeiro for en uge siden endte 1-1, så ABC’s samlede triumf kom til at lyde på 3-2.

Hjemmeholdet har aldrig tidligere besejret Romários gamle klub, så det var også en historisk bedrift, som de 28.200 tilskuere blev vidner til på VM-arenaen i Natal. Madson og Marlon gav ABC et par måls forspring, mens Maxi Rodriguez fik med en klassescoring med et halv time igen bragt lidt spænding tilbage i matchen. 

ABC holdt nu stand og kan dermed se frem til en kamp i næste runde sandsynligvis mod de brasilianske mestre fra Cruzeiro, som besejrede undertippede Santa Rita med hele 5-0 i deres første indbyrdes møde. Vasco da Gama må fokusere på at få skuden på ret køl igen i Serie B. Rio-klubben jagter i den forbindelse en ny cheftræner efter at Adilson Baptista blev sat fra bestillingen efter lørdagens 0-5-blamage mod Avaí.


Se målene fra ABC - Vasco da Gama

ABC-spillerne sværmer om Madson efter scoringen til 1-0 (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar