mandag den 15. september 2014

Brasiliansk landsholdskeeper fældet af drømmehug

Internacional fik efter to nederlag i træk endelig skuden på ret kurs med en 2-0 sejr over Botafogo i den 21. runde af Serie A.

Alex åbnede scoringen efter 40 minutter, da han passerede den brasilianske landsholdskeeper Jefferson med et drømmehug, og indskiftede Eduardo Sasha fordoblede føringen 13 minutter inde i 2. halvleg.

‘O Colorado’ (De Røde) har varet under hårdt pres under ugen, hvor supportere har mødt op til træningerne for at protestere mod den slappe indsats, så klubbens spillere og træner trængte virkelig til denne sejr.

Internacional rykker op på 3. pladsen i Serie A med 9 points op til duksene fra Cruzeiro. Botafogo indkasserede sit tredje nederlag i træk, og Rio-mandskabet nærmer sig nedrykningsstregen

Se målene fra Internacional - Botafogo

Alex sørgede med et drømmehug for at Internacional kom på ret kurs (Foto: O Globo)

Søndagens kampe i Serie A:
Atlético-MG - Grêmio  0-0
Atlético-PR - Vitória  2-0
Bahia - Figueirense  3-0
Criciúma - Goiás  1-0
Flamengo - Corinthians  1-0 (Tjek referat fra kampen på Flamengos danske hjemmeside)
Internacional - Botafogo  2-0
São Paulo - Cruzeiro  2-0