torsdag den 18. september 2014

Cruzeiro dominerer topscorerlisten i Brasilien

Topholdet Cruzeiro kom hurtigt tilbage på vindersporet, da 'A Raposa’ (Rævene) hjemme i egen hule besejrede Atlético-PR med 2-0 i den 22. runde af Serie A.

U21-landsholdsspilleren Alisson bragte hjemmeholdet noget heldigt foran efter 26 minutter, og Marcelo Moreno punkterede kampen 10 minutter inde i 2. halvleg med scoringen til 2-0.

Det var Marcelo Morenos 11. fuldtræffer i Serie A i denne sæson, og den bolivianske landsholdsangriber topper dermed topscorerlisten med et enkelt mål ned til holdkammeraten Ricardo Goulart.

Cruzero øger med São Paulos nederlag i Curitiba sit forspring i toppen af rækken fra 4 til 7 points, og klubben fra Belo Horizonte har dermed fin kurs mod sit andet brasilianske mesterskab i træk.

Fodboldforbundet, CBF virker til at være den største trussel mod Cruzeiro. Landstræner Carlos Dunga har netop udtaget Éverton Ribeiro og Ricardo Goulart til Brasiliens testkampe mod Argentina og Japan i oktober måned, og det betyder, at de to nøglespillere misser to vigtige kampe i Serie A.