torsdag den 11. september 2014

Alexandre Pato lukker forrygende kamp på Maracanã

São Paulo med super kvartetten Kaká, Paulo Henrique Ganso, Alexandre Pato og Alan Kardec konsoliderede sin 2. plads i Serie A efter en forrygende 4-2 sejr ude over Botafogo.

1. halvleg var en forrygende affære for de 24.857 betalende tilskuere på Maracanã med hele fem scoringer. Gæsterne tog teten ved Alan Kardec, Botafogo fik vendt stillingen ved Zeballos og André Bahia, inden at Souza med 2 scoringer sørgede for, at São Paulo kunne gå til pausen med en føring på 3-2.

I 2. halvleg dalede intensiteten, også forårsaget af at Botafogo fik udvist Airton. Herefter kunne São Paulo dominere kampen, og Alexandre Pato satte den afgørende scoring ind med små 10 minutter igen.

São Paulo har nu 4 points op til duksene fra Cruzeiro, der dog har en kamp til gode. Kaká & Co. lader til at være den eneste seriøse udfordrer til de regerende brasilianske mestre. Internacional tabte nemlig 0-2 ude til bundproppen Vitória, og Fluminense fik kun 1-1 med hjem fra Figueirense.