fredag den 5. september 2014

Kaká-kasse sender São Paulo videre i Sul-Americana

São Paulo havde heldet på sin side, da ‘O Tricolor’ hjemme på Morumbi sikrede sig en plads i 1/8-finalen i Copa Sul-Americana (det sydamerikanske svar på Europa League) med en 2-0 sejr over Criciúma.

Hjemmeholdet havde marginalerne på sin side for første gang efter 32 minutter, da Ronaldo Alves styrede et hjørnespark af Osvaldo ind i eget bur, og kort før pausen var det Kaká, som fik bugseret bolden over stregen efter et improviseret bandespil med Criciúmas keeper Galatto.

São Paulo havde tabt det første opgør med 2-1, så Kaká & Co. sikrer sig adgang til næste fase med cifrene 3-2. ‘O Tricolor’ møder i næste runde enten Huachipato fra Chile eller Universidad de Quito fra Ecuador.

Brasilien har yderligere tre mandskaber med blandt de sidste 16 i Copa Sul-Americana, og det er Bahia, Vitória og Goiás, som sendte hhv. Internacional, Sport Recife og Fluminense ud af turneringen.