søndag den 21. september 2014

Dommer redder Botafogo i nedrykningsslag

Criciúma og Botafogo delte i porten, da de to dumpekandidater mødtes i den 23. spillerunde. Kampen endte 1-1,  og der skulle to straffespark til for at få måltavlen i sving.

Gæsterne tog teten ved Zeballos efter 36 minutters spil, men veteranen Paulo Baier udlignede 23 minutter inde i 2. halvleg.

Hjemmeholdet burde have vundet matchen. ‘Tigrene’ pressede godt på gennem alle 90 minutter, men landsholdskeeperen Jefferson klarede godt for sig i gæsternes bur.

Kampens dommer havde også en finger med i det uafgjorte resultat, idet han ved stillingen 1-1 fejagtigt annulerede en scoring sat ind af veteranen Paulo Baier.

Botafogo rykker med det ene point op over nedrykningsstregen, mens Criciúma fortsat ligger på den forkerte side af den stiblede linje.