søndag den 14. september 2014

Fred sender Fluminense op i Top 4

Fluminense rykker med lørdagens 3-0 sejr over Palmeiras op på 4. pladsen i Serie A. Gæsterne havde faktisk flest afslutninger på mål, men hjemmeholdet anført af Fred var bare mest effektive. VM-angriberen sørgede selv for de to mål i 1. halvleg, mens den argentinske playmaker Conca satte den enlige scoring ind efter pausen efter ikke alt for imponerende målmandsspil af Fábio.

Fred er nu noteret for 7 scoringer i Serie A i denne sæson, og angriberen avancerer til 6. pladsen på topscorerlisten med 3 kasser op til førerduoen Ricardo Goulart og Marcelo Moreno fra Cruzeiro. Palmeiras ligger nede på 16. pladsen med ét enkelt point ned til nedrykningsstregen, og 100-åringen kan risikere at være under stregen, når søndagens kampe er færdigspillede.