torsdag den 4. september 2014

Flamengo rejste sig som Fugl Fønix i pokalturneringen

De forsvarende pokalmestre fra Flamengo rejste sig som en Fugl Phønix, da ‘O Rubro-Negro’ (De Rød-Sorte) hjemme på Maracanã tog imod Coritiba i 1/8-finalen i Copa do Brasil. Hjemmeholdet havde tabt det første opgør i Curitiba med 3-0, så der var kun jubeloptimister, som troede på, at Vanderlei Luxemburgos tropper kunne vende dette til samlet sejr.

Men ‘Mission Impossible’ lykkedes til stor glæde for de 18.559 ellevilde tilskuere på VM-arenaen i Rio de Janeiro. To straffesparksscoringer af Alecsandro og en enkelt i frit spil af den tidligere kroatiske landsholdsangriber Eduardo da Silva bragte total balance i målregnskabet efter de 2 x 90 minutter, og det betød at pladsen i kvartfinalisten skulle findes efter straffesparkskonkurrence.

Her trak Flamengo det længste strå. Coritiba måtte se hele fire af sine i alt 6 forsøg enten prelle af på en storspillende Paulo Victor i Flamengo-buret eller på træværket, og det betød, at Canteros på kampens sidste straffespark kunne sende Flamengo videre til næste fase med cifrene 3-2. 

Flamengo møder i næste fase Serie B-klubben América-RN, som sendte Atlético-PR ud med cifrene 3-2. Botafogo, Corinthians, Cruzeiro og Santos er også videre til kvartfinalen. Santos skulle kun bruge én enkelt kamp til at sikre sig videre deltagelse, idet modstanderen Grêmio blev smidt ud af turneringen efter at deres fans havde optrådt racistisk i det første møde på Arena Grêmio i torsdags. 

Se målene og straffesparkskonkurrencen fra kampen

Paulo Victor klarede paragrafferne for Flamengo i duellen fra pletten (Foto: Lance)

Copa do Brasil, 1/8-finale, returkampe:
Atlético-PR - América-RN  2-0, América-RN videre med cifrene 3-2
Ceará - Botafogo  3-4, samlet 5-5, Botafogo videre på udebanemål
Corinthians - Bragantino, 3-1, Corinthians videre med 3-2
Flamengo - Coritiba  3-0, samlet 3-3, Flamengo videre 3-2 efter straffesparkskonkurrence
Santa Rita - Cruzeiro  1-2, Cruzeiro videre med 7-1
Santos - Grêmio, Santos videre, Grêmio smidt ud pga. racismesagen i det første møde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar