mandag den 29. september 2014

Kometen Clayton knækkede Palmeiras

100-årige Palmeiras tog sig lige en ‘morfar’, da ‘O Verdão’ (De Grønne) var på besøg hos Figueirense i den 25. runde af Serie A.

Palmeiras kom foran ved Cristaldo 34 minutter inde i 1. halvleg, og anføreren Valdivia havde en kæmpe chance til at bringe gæsterne foran med to 22 minutter inde i 2. halvleg.

Den chilenske VM-spiller valgte imidlertid alene igennem at spille bolden i stedet for selv at søge en fri afslutning, og så slog Figueirense ellers kontra.

På bare fem minutter fik hjemmeholdet vendt 0-1 til en samlet sejr på 3-1. Den 18-årige komét Clayton stod for to kasser, mens Marcão lukkede kampen med 10 minutter igen.

Figueirense rykker med sejren op på 10. pladsen, og oprykkerne har nu hele 7 points ned til nedrykningsstregen.

Palmeiras ligger fortsat på 17. pladsen med ét point op til den rigtige side af den stiblede linje, som den 7. december skiller fårene fra bukkene.