torsdag den 13. september 2012

Sejre til topholdene Fluminense og Atlético Mineiro

Fluminense holder skansen i toppen af Serie A efter 2-0 over Portuguesa. Midtbanespilleren Jean og den netop landsholdsudtagne angriber Wellington Nem knækkede hjemmeholdet med godt et kvarter igen, da det lykkedes for "O Tricolor" at overliste Dida 2 gange inden for bare 2 minutter. Fluminense burde have slået hul på Portuguesa midt i 1. halvleg, da topscorer Fred blev fældet i det kriminelle felt, men dommerens fløjte var forbløffende tavs i forbindelse med det soleklare straffespark. Fred & Co. spillede ikke en særligt prangende kamp, men det kendetegner et tophold, at det kommer points på kontoen uanset kvaliteten af spillet. Fluminense fører rækken med 2 points ned til Atlético Mineiro, der dog har en kamp til gode, mens Portuguesa falder en enkelt position og er nu 12'er.

Atlético Mineiro med Ronaldinho Gaúcho på banen i hele kampen høstede en 1-0 sejr over gæsterne fra São Paulo. Targetmanden Leonardo sørgede for kampens eneste mål, da han godt et kvarter inde i 2. halvleg headede et indlæg fra landsholdsaktuelle Bernard i nettet bag en ellers storspillende Rogério CeniAtlético Mineiro dominerede kampen fra start til slut mod et São Paulo, der blev reduceret til 10 mand i det 25. minut. Det var højre backen Douglas, der så direkte rødt efter en voldsom tackling på Leandro Donizete. Det ser fortsat fornuftigt ud for Atlético Mineiro, der med en sejr i den udsatte kamp mod Flamengo (26/9), vil overtage 1. pladsen i rækken. São Paulo ligger 6'er i tabellen med 6 points op til den Top 4, der giver adgang til Copa Libertadores 2013.