mandag den 24. september 2012

Love lagde op til Flamengo-scoringer

Den har ventet længe på sig, men nu kom den endelig. Efter 7 forgæves forsøg lykkedes det for Flamengo at få hevet en sejr i land i den hjemlige Serie A. Det gik ud over bundproppen Atlético Goianiense, der måtte se sig besejret i egen hule med 2-1 af Vágner Love & Co. "O Dragão" fik ellers en fin start, da Joílson bragte hjemmeholdet foran efter 8 minutters spil. Flamengo lod sig dog ikke slå ud, og med Vágner Love i oplæggerens rolle fik Rio-holdet svaret igen med et mål i hver halvleg. Først var det debutanten Cleber Santana, der nød godt af Loves forarbejde, og midt i 2. halvleg slog Liedson endelig til i rollen som målscorer. Liedson har scoret et hav af mål, hvorend han har spillet, men hos Flamengo skulle den tidligere portugisiske landsholdsangriber bruge 7 kampe for at få prikket hul på bylden. Ellers var det imponerende at se tilskuertallet på Serra DouradaGoiânia. 23.887 betalende. Det er sjældent set på de kanter, men Flamengo forstår at trække mennesker til stadion, også i krisetider.
Flamengo fik med sejren bevaret afstanden på 4 points ned til nedrykningsstregen, mens det efterhånden ser mere end svært ud for Atlético at redde sig endnu en sæson i landets bedste fodboldrække.
Nedrykningstruede Sport Recife fik en vigtig sejr med 1-0 over Coritiba. Sejrsmålet faldt i overtiden, da Robinho blev fældet i det kriminelle felt. Gilberto omsatte sikkert det store tilbud til scoring. "Løverne" fra Recife ligger stadigt lige på den forkerte side af nedrykningsstregen, men nu bider man især Coritiba i haserne. Der er nu kun ét point, der adskiller de to mandskaber.