fredag den 7. september 2012

São Paulo og Internacional sætter kæp i hinandens hjul

São Paulo og Internacional satte en kæp i hinandens hjul i kampen om de attraktive pladser i Copa Libertadores. De ambitiøse klubber spillede nemlig 1-1Morumbi, og dermed missede holdene chancen for at hale ind på Vasco, som er det sidste hold i Top 4. Dagoberto var tilbage på sin gamle hjemmebane, og det fejrede angriberen med at bringe Internacional foran på en drømmetræffer i starten af kampen. Glæden varede dog kort tid med Maicons udligning bare godt 10 minutter derefter. São Paulo burde have trukket de 3 point, men hjemmeholdet formåede ikke at udnytte en udvisning af den argentinske nøglespiller D'Alessandro lige efter pausen. São Paulo og Internacional ligger hhv. 5'er og 6'er i Serie A med 4 points op til Top 4.

Krisen i Coritiba fortsætter med uformindsket styrke efter 0-3 nederlaget i Portuguesa. En tidlig udvisning af Escudero kostede dyrt, og hjemmeholdet formåede at overtallet i scoringer ved Bruno Mineiro (2) og Ananais. Coritiba ligger fortsat over nedrykningsstregen, men pilen peger nedaf for Marcelo Oliveiras udvalgte. Portuguesa med Dida i buret ligger 11 i tabellen med foreløbig 9 points ned ti den kedelige zone.