søndag den 23. september 2012

Anfører Assunção tog nøglerollen i genfødslen af Palmeiras

Pokalmestrene fra Palmeiras vågnede op til dåd, da det kriseramte mandskab vandt lørdagens nøglekamp med 3-1 over ligeledes nedrykningstruede Figueirense. Anfører Marcos Assunção blev med et mål og to oplæg "Man of the Match", mens hjemmeholdets keeper Wilson til gengæld må påtage sig rollen som skurk efter et par tvivlsomme indgreb. Palmeiras fyrede i sidste uge trænerlegenden Felipe Scolari, og afløseren Gilson Kleina, som er hentet hos oprykkerne Ponte Preta, fik i den grad pustet liv i de tilbageværende gløder. Thiago Heleno og Henrique gav gæsterne en ønskestart med to mål inden for kampens første 10 minutter. Aloísio fik med sin 9. sæsontræffer bragt lidt spænding ind i kampen midt i 2. halvleg, men Marcos Assunção reetablerede hurtigt tomålsføringen efter endnu en misser af Figueirense-målmanden.
Resultatet betyder, at Palmeiras og Figueirense bytter plads i den samlede stilling. Palmeiras ligger på 18. pladsen med 5 points op til den famøse nedrykningsstreg, mens Figueirense er både en placering og et point efter de grønne fra Palmeiras.