onsdag den 12. september 2012

Den falske 2´er udtaget til Superclássico das Américas

Landstræner Mano Menezes har udtaget landsholdstruppen til "Superclássico das Américas" mod Argentina den 19. september i Goiânia med returkamp i Argentina den 3. oktober. Luís Fabiano får comeback, og så har den 20-årige offensivspiller Bernard fra Atlético Mineiro fortjent fået chancen. Marcos Rocha, ligeledes fra Atlético Mineiro, er også udtaget. Han spiller, hvad jeg kalder for en falsk "2´er". Udgangspunktet er højre back, men han spiller over hele banen. Det kan være sindsygt underholdende, men også frustrerende nogle gange, når hans "skovture" betyder en tom højreside. Fred, der høvler kasser ind for Fluminense, er ikke med blandt de 21. Det er til gengæld hans angebsmakker Wellington Nem, der sørgede for en fornem assist til netop Fred i søndagens 1-0 sejr over Internacional.

Truppen:Målmænd: Cássio (Corinthians), Jefferson (Botafogo)
Backs: Carlinhos (Fluminense), Marcos Rocha (Atlético-MG), Fábio Santos (Corinthians), Lucas Marques (Botafogo)
Stoppere: Dedé (Vasco), Rhodolfo (São Paulo), Réver (Atlético-MG)
Midtbane: Arouca (Santos, Bernard (Atlético-MG), Fernando (Grêmio), Jadson (São Paulo), Lucas (São Paulo), Paulinho (Corinthians), Ralf (Corinthians),Thiago Neves (Fluminense)
Angribere: Leandro Damião (Internacional, Luis Fabiano (São Paulo), Neymar (Santos),Welington Nem (Fluminense)

Truppen indeholder kun spillere fra den hjemlige liga. Jeg er i tvivl om backs og venstre kant, men mon ikke opstillingen kommer til at se således ud:

Cássio
Lucas Marques/Marcos Rocha, Déde, Réver, Fábio Santos/Carlinhos
Lucas Moura, Arouca, Paulinho, Thiago Neves/?
Neymar, Leandro Damião

Brasilien vandt trofæet i 2011 med en samlet 2-0 sejr over de 2 kampe. Lucas Moura og Neymar afgjorde sagerne hjemme i Belém foran 45.000 tilskuere.

Se højdepunkterne fra kampen i Belém 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar