søndag den 30. september 2012

Piraten slår til for Palmeiras

Palmeiras har fået en fin start med sin "Operation Overlevelse" under den nye træner Gilson Kleina. Den tidligere Ponte Preta-træner fik sin anden sejr ud af 2 mulige, da "O Verdão" hjemme på Pacaembu besejrede netop Ponte Preta med 3-0. "Piraten" Hernán Barcos slog til med 2 mål inden kampens første kvarter, og mens anfører Marcos Assunção efter pausen cementerede sejren foran de 29.739 betalende tilskuere på Pacaembu. Palmeiras ligger stadig under nedrykningsstregen, men klubben har nu kontakt med de foranliggende klubber. Oprykkerne Ponte Preta er på 12. pladsen med en buffer på 7 points ned til den kedelige streg.

Oprykkerne Náutico har nu også 7 points ned til nedrykningstregen efter 2-0 sejren over bundproppen Atlético Goianiense. Sidste års topscorer Kieza var i vælten med 2 scoringer i 1. halvleg, hvoraf det første blev sat ind på straffe. Náutico ligger 10'er, men det ser mere og mere håbløst ud for Atlético Goainiense i bunden af rækken.