søndag den 9. september 2012

Flamengo faldt tungt mod et veloplagt Coritiba

Krisen i Flamengo fortsætter med lørdagens 3-0 nederlag til Coritiba. De rødsorte er nu oppe på 5 kampe i træk uden sejr, og nedrykningszonen nærmer sig med hastige skridt. Coritiba var også kriseramt op til dysten mod Flamengo. Træneren Marcelo Oliveira blev sat på porten efter 3-0 fadæsen mod Portuguesa, og den nye mand i spidsen Marquinhos Santos fik hurtigt inspireret sit mandskab. Lincoln åbnede scoringen efter godt et kvarters spil, og anføreren med fortid i Schalke 04 stod selv som fadder for Rafinhas scoring i 2. halvleg efter en foræring af stopperen Welington. Everton Ribeiro afsluttede festen på Couto Pereira, da angriberen midt i 2. halvleg bankede bolden i kassen bag en sagesløs FelipeCoritiba rykker med sejren op på 15. pladsen med 5 points ned til nedrykningszonen, mens Flamengo som nr. 13 er 7 points fra den kedelige streg.

Ponte Preta og Figueirense leverede god underholdning med 2-2Moisés LucarelliCampinas.
Hjemmeholdet tog teten ved Giancarlo, men Figueirense fik vendt kampen inden pausen på mål af brandvarme Aloisio og hans angrebsmakker Caio. Ponte Preta pressede hårdt på i 2. halvleg, og udligningen faldt med et lille kvarter igen. Marcinho sørgede for målet, der gør, at Ponte Preta stadig er ubesejret i den 2. turneringshalvdel. Oprykkerne ligger lunt midt i tabellen som nr. 10, mens Figueirense ligger næstsidst med 5 points op til nedrykningsstregen.