mandag den 3. september 2012

Kæmpe nedtur for Santos og São Paulo

Santos måtte for anden kamp i træk bøje nakken, da "O Peixe" uden sygdomsramte Neymar og skadede Ganso led en 2-1 bét mod nedrykningstruede Sport RecifeHugo og Felipe Azevedo sørgede for en komfortabel halvlegsføring til "Løverne fra Recife", mens André fik reduceret for favoritterne efter pausen. Santos havde fordel af at spille med en mand i overtal i den sidste halve time, men hjemmeholdet fik reddet stormen af. Santos rykker med nederlaget ned som nr. 13 med hele 12 points op til Top 4, mens Sport kravlede op på 17. pladsen med kontakt til Coritiba, som er det første hold over nedrykningsstregen.

São Paulo måtte også tage tomhåndet hjem efter en dyst mod et nedrykningstruet hold. Bahia vandt med 1-0 på det mål, som Gabriel satte ind med små 20 minutter igen af kampen. Angriberen snappede bolden efter en opspilsfejl af Rhodolfo, og så gik det ellers med fuld fart mod Rogério Cenis mål. São Paulo blev med nederlaget sat tilbage i kampen om de fire øverste pladser, som giver adgang til Copa Libertadores. Luís Fabiano & Co. har nu 4 points op til Vasco på 4. pladsen og 10 points op til førende Atlético Mineiro. Bahia fik til gengæld skabt lidt luft til den zone, der er ensbetydende med spil i Serie B 2013.