mandag den 24. september 2012

Klassekamp af Clarence Seedorf

Botafogo og Corinthians leverede klasse underholdning, da de to mandskaber spillede 2-2Engenhão. Kampen fik en kickstart med 3 mål inden for de første 15 minutter. Clarence Seedorf åbnede scoringen for hjemmeholdet, men de regerende sydamerikanske og brasilianske mestre fra Corinthians fik svaret hurtigt igen. Guerrero headede sit første mål ind for "Timão" (Det Store Hold), mens Douglas udnyttede et straffespark, som var en gave fra kampens dommer. Argentineren Martínez var nemlig i strafbar offside inden han bliver revet ned i det kriminelle felt. Det lugtede længe af 3 points til gæsterne, men et kvarter før tid beviste en 36-årig hollænder ved navn Seedorf, at alder ikke er noget problem for ham. En lille dribletur blev afsluttet med en intelligent afslutning op i det lange hjørne. Hjemmeholdet fortsatte med at presse gæsterne, og der var tæt på fuldt hus til sidst, da stopperen Dória headede bolden lige over Cássios mål.
Botafogo holder med resultatet sin 6. plads i Serie A med 4 points op til den Top 4, som giver adgang til spil i Copa Libertadores 2013. Corinthians ligger nr. 8 i ligaen, men "O Timão" har allerede sit på det tørre. Årets Libertadores-mestre er med i turneringen i 2013, og pt. bruges den hjemlige liga til at forberede til FIFA Club World Cup, der spilles i Japan i december måned.
Men der var liv og glade dage i Rio de Janeiro, kneb det med underholdningen i Campinas i dysten mellem Ponte Preta og Vasco da Gama. De 2 klubber spillede 0-0 i en meget søvndyssende affære. Hjemmeholdet har netop afgivet sin træner Gilson Kleina til Palmeiras, så det forklarer limpo-tilstanden, mens Vasco trods en placering i Top 4 har problemer med at få tingene til at hænge sammen. Vasco har nu 12 points op til topholdet Fluminense, og i kampen om de 4 pladser til Copa Libertadores 2013 presser især São Paulo nu på bagfra. Ponte Preta ligger lunt midt i rækken med pæn afstand til både Top 4 og nedrykning.

Se målene fra Botafogo-Corinthians

Resultater af søndagens kampe:
Atlético Goianiense-Flamengo 1-2
Atlético Mineiro-Grêmio 0-0
Botafogo-Corinthians 2-2
Internacional-Bahia 3-1
Ponte Preta-Vasco da Gama 0-0
São Paulo-Cruzeiro 1-0
Sport Recife-Coritiba 1-0
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar