mandag den 17. september 2012

Det sagde bum-bum mellem Palmeiras og Corinthians

Palmeiras og Corinthians clashede endnu en gang sammen i et derby, der havde alt. I ugen op til kampen havde de to klubbers kandidater til Miss Bumbum 2012 sat hinanden stævne, og det kom der en smuk reportage ud af. Fodboldspillerne lod sig tydeligt inspirere. Det sagde nemlig også bum-bum på Pacaembu. Corinthians vandt duellen med 2-0 på mål af Romarinho og landsholdsspilleren Paulinho. Der var som sagt masser af drama. "Lille Romário" provokerede hjemmeholdet fans og spillere, da han valgte at fejre sin scoring foran den grønne sektor, Luan fra Palmeiras så rødt midt i 1. halvleg, og så var der ellers stolpeskud og en annulleret scoring til stor ærgelse for hjemmeholdet. Med resultatet sender Corinthians sine ærkerivaler med kurs mod Serie B. Palmeiras ligger næstsidst med 8 points op til redningen, mens Corinthians ligger lunt i svinget som nr. 9. "O Timão" (Det Store Hold) har allerede næste sæson på plads. Klubben er som forsvarende Copa Libertadores-mestre allerede kvalificeret til næste års udgave af Sydamerikas fornemste klubturnering, og holdet kommer næppe i nedrykningsfare i den hjemlige liga.

Bahia fortsætter sin gode form under træner Joginho med en 2-1 sejr over Figueirense. Hjemmeholdet kom ellers bagud på mål af Julio Cesar, men Hélder og Cláudio Pitbull fik vendt kampen efter pausen. Pitbullens sejrsmål faldt kort før tid med naturlige brokkerier til følge. Figueierenses keeper Wilson lå nemlig ukampdygtig efter et sammenstød, og det gjorde arbejdet let for den indskiftede angriber med hundenavnet. Bahia avancerer til 13. pladsen med 7 points ned til stregen, mens Figueirense som nr. 18 har 6 points op til redningen.